Neden Hazır Bir Web Sitesinden Kaçınmalısınız?

Neden Hazır Bir Web Sitesinden Kaçınmalısınız?

Neden Hazır Web Sitelerine Güvenmemelisiniz?

Web yıllar içinde gelişti ve internette bulunabilecek birçok web sitesi var. Kimsenin kendi web sitesini başlatmasına gerek yoktur, ancak işletmenizin hazır bir web sitesiyle daha iyi durumda olabileceği bazı durumlar vardır.

İnsanların aşağıdaki gibi hazır bir web sitesi seçmekten kaçınmasının çeşitli nedenleri vardır.

  1. Markanızın görsel kimliğinin kontrolünü kaybetmenize neden olacaktır.

  2. Müşterilerle etkileşim kurma yeteneğinizi ortadan kaldırır ve onlara sadece onlar için uyarlanmış kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar.

  3. Gelecekte tasarımınızı değiştirmeye karar verirseniz, tüm bu değişikliklerin sitenizdeki her bir sayfaya yeniden uygulanması gerekecek ve bu, kaç sayfanız olduğuna bağlı olarak zaman alıcı ve maliyetli olabilir.

 

Hazır Bir Web Sitesinden Kaçınmanız İçin 3 Neden

Hazır web sitelerinden uzak durmanız için 3 neden var.

Hazır web siteleri büyük ölçekli işletmeler içindir. Ancak, küçük bir işletmeyseniz, işletmeniz için mükemmel bir seçim olmayabilecekleri için bu web sitelerinden kaçınmak en iyisidir. İşte hazır web sitelerinden uzak durmanız için üç neden:

1. Çok fazla özelleştirme ve bakım

2. Kullanıcı deneyimi eksikliği

3. Verilerine sınırlı erişim

 

Hazır Bir Web Sitesinden Uzak Durmak İçin Nedenler...

Satılık çevrimiçi mağazaların kurulması kolaydır ve genellikle iyi bir fikir olarak görülür. Ancak bu tür hizmetlerden kaçınmanız ve kendi web sitenizi oluşturmanız için birçok neden var.

Bir web sitesi oluşturucu kullandığınızda, web sitesi tamamen özelleştirilmez. Markanıza uygun değildir ve özellikle sitenizin tasarımını veya işlevselliğini değiştirmeniz gerekiyorsa içeriği doğru şekilde yönetmek çok zor olabilir.

Hazır web siteleri ayrıca belirli sektörlerin veya hedef kitlenin ihtiyaçlarına göre uyarlanamaz. Bu hizmetlerden uzak durmanın en iyi yolu, işletmenizin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış özel yapım bir web sitesi kullanmaktır.

Kendi Özel Yazılım Web Sitenizi Kurmalısınız

En İyi Web Sitesi Bile Başarıyı Neden Garanti Edemez? Tüm Yumurtalarınızı Bir Sepete Koymaktan Nasıl Kaçınabilirsiniz?

Smart Insights tarafından yürütülen araştırmaya göre, çevrimiçi perakendecilerin yaklaşık %70'i ilk yılında başarısız oldu. Bu nedenle, web sitenizi oluşturmaya başlamadan önce, başarınızı baltalayabilecek tüm faktörleri anlamanız önemlidir.

Web sitenize başlamadan önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey var. Örneğin, ne tür bir kitleyi hedeflemek istediğinizi ve bir web sitesinden neye ihtiyaçları olduğunu bilin. Kişisel markanızı ve içeriğinizi nasıl yöneteceğinizi ve onları tekrar tekrar sitenize yönlendirecek bir müşteri deneyimi nasıl oluşturacağınızı düşünün.

SEO Sıralamasının Web Sitesi Başarısına Etkisi

Web sitelerinin, sitenin seo sıralama konumunu belirleyebilen bir SEO sıralama algoritmasına sahip olması yaygındır. Bu algoritma, seo anahtar kelimeleri, geri bağlantılar, içerik kalitesi vb. dahil olmak üzere birçok seo sıralama faktörünü kullanır.

Web sitesi seo sıralamaları her zaman güvenilir veya doğru başarı ölçütleri olmasa da, bir sitenin pazarda ne kadar iyi durumda olduğu hakkında bir fikir oluşturmak için iyi bir başlangıç noktasıdır.

Web Sitesi Geliştirmenin Yatırım Getirisi

Web sitesi geliştirme ile ilgili birçok maliyet vardır. Ancak yatırım getirisini belirlemek kolay bir süreç değildir. Web sitesi geliştirme projenizi değerlendirmenin en iyi yolu, değerini ölçmektir.

Web sitesi geliştirme, işinize yapılan bir yatırımdır. Devam etmeye değer olup olmadığını anlamak için bu yatırımın getirisini denemeli ve ölçmelisiniz. Bunu, ziyaretçi başına maliyeti veya tıklama başına maliyeti hesaplayarak ölçebilir ve bunları potansiyel dönüşümleriniz ve gelirinizle karşılaştırabilirsiniz.


hazır bir web sitesi çevrimiçi mağaza taklitçi hazır web sitelerinden neden uzak durmalısınız hazır web sitelerinden uzak durma nedenleri hazır web sitelerinden uzak durma nedenleri ücretsiz web sitesi oluşturucu ücretsiz çevrimiçi mağaza oluşturucu satılık çevrimiçi mağaza çevrimiçi ticaret kendi web sitenizi kurun web sitesi oluşturma kendi web sitenizi oluşturmalı mısınız neden bir web sitesi kurmalısınız arama motoru optimizasyonu seo sıralama sonuçları seo optimizasyonu seo sıralama faktörleri web sitesi geliştirmenin maliyet etkinliği hazır web sitesi