Sizler için neler sunuyoruz?

Değişen yeni dünya düzeninde cretive çalışmalar yapan Pixel Lab müşterilerine dijital dünyanın kapılarını aralıyor. Sizde dijital dünyadaki yerinizi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

HAKKIMIZDA

Pixel Lab
Creative Studio

2011 yılında Manavgat’ta marka bilinirliğinin arttırılması, işletmelerin tanıtılması ve teknolojik gelişmelerle birlikte profesyonel Web Tasarım Hizmetleri verilmesi için çalışmalara başladık. Büyük bir özveriyle özgün tasarımlar ve yüksek düzeyde işler gerçekleştirerek ilçe sınırlarını aştık ve hizmetlerimizi tüm Türkiye’ye yaymayı başardık. Yılların verdiği tecrübe, dikkatli bir strateji ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle her geçen gün kendimizi geliştirerek daha iyiye ulaşmak için çabaladık. Gelişen teknolojiyi ve İnternet dünyasını yakından takip ederek her geçen gün hizmetlerimize bir yenisini ekleyerek yolumuza devam etmekteyiz.

HAKKIMIZDA

Neler Sunuyoruz?

Sizler için verdiğimiz hizmetleri inceleyebilrisiniz.

Web Tabanlı Yazılım

İşletmelerin şubeleri ile rahat çalışma ortamı kurmasını sağlayan, E-ticaret sisteminin gelişimine katkıda bulunan, çeşitli yazılımları her an her yerde çalıştırmayı başararak işletmenin gelişmesine katkıda bulunan yazılımlar geliştirmek uzmanlık gerektirmektedir.

Web Tasarım

Web tasarım bir web sitesinin arama motorunda kaliteli bir sayfa olarak öne çıkmasını ve içeriklerin düzenli bir şekilde sunulması sağlamaktadır. Site içeriklerinin anlamlı bir bütünlük oluşturması, tasarım ile mümkün olmaktadır. Site içindeki grafik ve metinler özgün bir tasarım ile..

Marka Kimliği

Marka kimliği, bir şirketin veya kişinin dışarıda algılanış biçimidir. Logo, duruş, verilen mesaj hep bir iletişim dilidir. İşletme veya kişi kendini pazara nasıl sunmak istiyorsa o mesajlar verilerek oluşturulur. Markayı hedef kitlesine tanıştıran ilk unsur..

Arama Motoru Optimizasyonu

SEO günümüzde sıklıkla duyulan bir kavramdır. SEO’nun açılımı arama motoru optimizasyonu şeklindedir. SEO yani arama motoru optimizasyonu dijital pazarlamacılık için oldukça önemlidir. İnsanlar herhangi bir web sayfasına ulaşmak istediklerinde..

Sosyal Medya Danışmanlığı

Son yıllarda sosyal medya kullanımı internet teknolojisinin gelişmesine bağlı olarak artmıştır. Bu durumun neticesinde de firmalar ve kişiler ürün ve hizmet tanıtımları için bu kanalları daha aktif kullanmaya başlamışlar, bu konuda profesyonel sosyal medya desteği..

E-Ticaret Çözümleri

İnternetin küresel olarak 1995'den sonra kullanılmaya başlamasıyla ticaret faaliyetlerin elektronik ortamlar üzerinde yapılmasına e- ticaret denir.  Ülkemizde e-ticaret 1997-1998 tarihleri arasına kullanılmaya başlamış 2000'li yıllardan itibaren..

Son Çalışmalarımız

Pixel Lab Creative Studio

Can Teknik Web Tasarım & Yazılım

BLBN DESIGN E-Ticaret Yazılımı

Aytarlar Seramik & Banyo Web Tasarım & Yazılım

Akdeniz Şefler Kulübü Web Tasarım & Yazılım

Akçay Hukuk Bürosu Web Tasarım & Yazılım

Manavgat'ın Sesi Gazetesi Web Tasarım & Yazılım

Manavgat Boğaziçi Koleji Web Tasarım & Yazılım

Manavgat Boğaziçi Koleji Logo Tasarımı

Manavgat Masaj ve Terapi Merkezi Logo Tasarımı

Nevin Halıcı Mutfak & Kültür Ödülleri Konsept Tasarımı

Blog

Son Paylaşımlar

Antalya Web Tasarım

"Pixel Lab", Antalya'da web tasarım ve yazılım hizmetleri vermektedir. Bu hizmetler, internet üzerinde yer alan siteler ve uygulamaların oluşturulması, yönetilmesi ve işletilmesiyle ilgilidir.

Web tasarım, web yazılım ve web tabanlı yazılım arasında ki farklar nedir?

Web tasarım, web yazılım ve web tabanlı yazılım, internet üzerinde çalışan uygulamalar ve sitelerin oluşturulması, yönetilmesi ve işletilmesiyle ilgilidir. Bu kavramlar birbirleriyle ilişkilidir ve genellikle bir arada kullanılır, ancak ayrı ayrı da düşünülebilir.

Antalya Web Tasarım İşiniz İçin Neden En İyi Seçimdir?

Antalya Web Tasarım uzun süredir müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Ekipleri, ihtiyaçlarınıza uygun bir web sitesi sunabilecek, ayrıntı ve mükemmelliğe dikkat eden eğitimli tasarımcılar ve geliştiricilerden oluşur.

Referanslarımız

Kimlerle Çalıştık